Disseny Web

Fotocopia´m t'obre les portes a internet encarregant-se de tot el procés. Som una empresa especialitzada en la creació, el disseny de pàgines web i promoció de pàgines web cobrint totes les teves necessitats. Estem situats en el centre de Barcelona.

Un bon disseny web permetrà a la teva empresa accedir a un nou mercat; incrementar vendes; enfortir la imatge de la teva empresa; mantenir un catàleg sempre actualitzat, diferenciar-se de la competència i oferir la informació la teva empresa que desitgi.

No som una empresa amb únicament amplia experiència en creació de pàgines web sinó també en màrqueting i consultoria. Situats a Barcelona, entenem el teu negoci i ho adaptem a internet creant pàgines web eficients.

L'estil i tècnica del reportatge fotogràfic va directament lligat al disseny de la web. És important que nosaltres mateixos realitzem el reportatge.

Posicionament

principals cercadors d'internet com Google o Yahoo. De res serveix posseir una web atractiva si no podem posicionar-la en els primers llocs dels cercadors.

Fotocopia´m
gestiona principalment dos tipus de campanyes de promoció als cercadors d'internet:

Campanyes de posicionament natural o orgànic en Google i altres cercadors. Campanyes de posicionament natural o orgànic. Mitjançant aquesta campanya permanent es busca posicionar la pàgina web del client en les primera posicions del cercador en qüestió per a les paraules clau o cadenes de paraules clau seleccionades.

Els plans de posicionament de Fotocopiam per a Google i altres cercadors es divideixen en quatre fases:

- Anàlisis en profunditat de la seva pàgina web i les pàgines web dels seus competidors.
- Elecció de les paraules clau per a posicionar a Google.
- Optimització del codi de programació de totes les seves pàgines web.
- Control de les estadístiques de visita de les seves pàgines web.
- Registre de les seves pàgines web en els principals cercadors (Yahoo!, Google, etc).
- Posicionament.
- Posterior seguiment i monitoratge i optimització contínua de les seves pàgines web.

Campanyes de PPC o pagament per click (pay-per-click) com Adwords que consisteix en campanyes de publicitat en que el client paga un tant per visita des del cercador en qüestió.

No hay comentarios: