Blog word press

Som un petit equip de persones que duu molts anys veient i adaptandonos als canvis constants que es produïxen en internet i ens anem adaptant i des de l'inici oferim blogs o pàgines web facilmente autogestionables.

Cuidem tambe la personalizació i el disseny de la web autogesionable. En el cas del blog tambe t'ho millorem perquè impacti minimamente i sobresortir entre els milions de blogs realitzats fins al moment. Tambe basicamente cuidem el posicionament afegint plugings de Seo i realitzant la pàgina o el blog amb un criteri molt enfocat que pugui ser indexat bé per google. En el cas de tenir web d'empresa poc eficient i poc atractiva tambe seria molt intel·ligent per part teva buscar un pressupost ajustat per a millorar la teva web o el teu blog word-press.

Si la teva antiga web d'empresa ja no es posiciona bé en Internet i les estadisticas et confirmen que tot just entren 5 o 10 visites unicas, necessites la col·laboració d'un professional que et pugui plantejar la web des del principi. Segun el teu pressupost et puc suggerir un blog com complement. El qual enlazaria amb la web principal. Un blog si aquesta bé estructurat té mes opcions de ser trobat pels cercadors.

http://www.golinons.com/wpgolinons/



Els nostres pressupostos són a partir de 300 euros, montem un blog bàsic que després el tu mateix el pots anar ampliant setmanalment amb un post o entrades en el cas de blogger. Afegir notícies o exposar les novetats de la teva empresa.
Accions puntuals en un Word press o en un blog o plantejem ampliacions i millores en el teu blog.

http://www.golinons.com/artistasbcn/



Si ja vas saber començar amb un blog però aquest no t'acaba de convèncer i t'estaves plantejant algunes millores que no saps com portar-les a terme. Començant per reediseñar la capçalera que no et convenç i acabant per afegir-li galerias de fotos mes dinamicas i mes atractives. demana pressupost per a duu a terme aquestes petites millores en el blog de la teva empresa i ja veuras com et sorpren el resultat que aconsegueixes deixant el teu blog en mans d'un professional.

http://www.golinons.com/acds/

http://www.golinons.com/artistasbcn/

http://www.golinons.com/senderismo/

No hay comentarios: